ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Προσφέρουμε μαθήματα Αγγλικών για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, για εφήβους καθώς και για άτομα μεγαλύτερων ηλικιών.

ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

Μαθήματα Αγγλικών ειδικά σχεδιασμένα για μαθητές προσχολικής ηλικίας. Τα παιδιά μπορούν να αρχίζουν να μαθαίνουν αγγλικά στο ινστιτούτο απο την ηλικία των 4 ετών. Προσφέρουμε Pre-Junior τάξεις για παιδιά 4-7 ετών, τα οποία περιλαμβάνουν πολλά παιχνίδια και ομιλία. Η πρώτη αυτή επαφή που έχουν τα παιδιά με την αγγλική γλώσσα είναι πολύ σημαντική και προσπαθούμε να τη κάνουμε όσο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική το δυνατόν γίνεται.

Από 8 χρονών και μετά, ακολουθούν οκτώ επίπεδα, ξεκινώντας από το Junior Α, και τελειώνει με εξετάσεις υψηλότερου επιπέδου σε περίπου στην ηλικία των 16.

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

Οι μαθητές μαθαίνουν με φυσικό τρόπο Αγγλικά και αποκτούν τα εφόδια που θα τους οδηγήσουν στην απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου. Οι εξετάσεις που καλύπτουν τα Cambridge, Anglia, Edexcel, LCCI, IELTS και TOEFL

ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Οι ενήλικες μπορούν να αρχίσουν να μαθαίνουν αγγλικά σε οποιαδήποτε ηλικία! Έχουμε ομάδες για όλα τα επίπεδα!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ολιγομελή τμήματα
Σύγχρονη διδασκαλία
Έμπειροι και συνεχώς μετεκπαιδευόμενοι καθηγητές
Χρήση εξελιγμένης τεχνολογίας

Ο τρόπος διδασκαλίας μας βασίζεται σε ευχάριστες και δημιουργικές επικοινωνιακές δραστηριότητες που διευκολύνουν την εκμάθηση της ξένης γλώσσας.

Πατήστε εδώ για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή

 

Κοινοποίηση
Share

Share