ΜΑΘΗΜΑΤΑ AUTOCAD &

3D MAX

.

Μάθετε το AutoCAD ΤΩΡΑ!!! Τηλεφωνήστε 25103848

Ξεχάστε τα μαθήματα κατάρτισης 40-60 ωρών σε μεγάλες ομάδες εκπαιδευομένων. Το TotalCy Education προσφέρει τα μαθήματα στο AutoCAD σε λίγες μόνο ώρες. Σε ένα μόνο μήνα θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα, όχι μόνο για απλά σχέδια αλλά με γνώσεις επαγγελματία.

Το AutoCAD είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα CAD σε παγκόσμιο επίπεδο.
Σε ποίους απευθύνεται: Αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές, σχεδιαστές, κ.λ.π. και γενικότερα για όσους σχεδιάζουν τεχνικό σχέδιο.

Τα τμήματα ξεκινούν κάθε μήνα.Μέγιστος αριθμός μαθητών 7

ΜΑΘΗΜΑΤΑ AUTOCAD

TOTALCY EDUCATION – ΛΕΜΕΣΟΣ

 Για Εγγραφές Τηλ: 25103848
💶 Συνολικό Κόστος: 250 Ευρώ

 ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
 ΜΙΚΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
 ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

 

 

Τα ιδιωτικά μαθήματαξεκινούν όποτε εσείς θέλετε.

Τα μαθήματα έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία από μεγάλο αριθμό εκπαιδευομένων. Για μαθητές τους οποίους επιθυμούν να παρακαθίσουν την εξέταση ECDL Design examination συστήνεται να παρακολουθήσουν τα τρία επιπλέον μαθήματα προετοιμασίας.

Υπηρεσίες AutoCAD : Παρέχουμε σχεδιασμό αλλά και βοήθεια στο AutoCAD σε 2D και 3D CAD. Υπηρεσίες για αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εργολήπτες, φοιτητές κλπ.

3D Studio Max / 3D AutoCAD

Το 3D Studio Max είναι το πλέον διαδεδομένο πρόγραμμα δημιουργίας φωτορεαλισμού, animation και ειδικών εφέ. Είναι μια πανίσχυρη εφαρμογή δημιουργίας και επεξεργασίας τρισδιάστατων γραφικών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γραφίστες που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να ξεχωρίσουν στις εικαστικές τους δημιουργίες, σε σπουδαστές του τομέα δομικών έργων που επιθυμούν να παρουσιάσουν φωτορεαλιστικές απεικονίσεις στις δημιουργίες τους, σε web designers που θέλουν να εξελίξουν τις δικτυακές τους δημιουργίες και να δώσουν στα site τους πρωτότυπη εμφάνιση. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το 25103848.

Κοινοποίηση
Share

Share