ΜΑΘΗΜΑΤΑ COMPUTERS

Προσφέρουμε μαθήματα Υπολογιστών για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, για εφήβους καθώς και για άτομα μεγαλύτερων ηλικιών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ για παιδια

Μαθαίνουμε στα παιδία 7-12 χρονών κώδικα για να μπορέσουν να φτιάξουν την δική τους εφαρμογή, παιχνίδι ή βίντεο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ – ECDL eKids

Η περιπέτειά των παιδιών με την τεχνολογία ξεκινά σε ένα ενεργό περιβάλλον μάθησης όπου διδάσκονται ορολογία και χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών με εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Το e-kids είναι ένα σύστημα αξιολόγησης των δεξιοτήτων χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών για παιδιά , μέσα από ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό περιβάλλον. Φέρει την σφραγίδα του European Computer Driving Licence Foundation (ECDL) και προετοιμάζει τους μαθητές για το μελλοντικό τους δίπλωμα ECDL.

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ – ECDL

Το ECDL είναι το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης, το οποίο ακολουθώντας τις ίδιες προδιαγραφές και μεθοδολογία σε ολόκληρο τον κόσμο πιστοποιεί γνώσεις Πληροφορικής και δεξιότητες στη χρήση Υπολογιστή.

Οι καθηγητές μας είναι κάτοχοι του διπλώματος ECDL Certified Trainer Proffesional.

Ολιγομελή τμήματα ομοιόμορφα δημιουργημένα με την ηλικία και τις δυνατότητες των μαθητών. Οι εξετάσεις για τα διπλώματα του ECDL θα γίνονται στο δικό μας εγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο. Περισσότερες πληροφορίες για το ECDL.

ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ – Αρχάριοι και ECDL

Προσφέρουμε μαθήματα υπολογιστών για ενήλικες για κάθε επίπεδο. Ακόμα και για άτομα που δεν έχουν ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ Υπολογιστή.

Για όσους χρειάζονται πτυχίο, τo ECDL αποδεικνύει τις γνώσεις σας, επιβεβαιώνει τις δεξιότητες σας και σας ανοίγει την πόρτα στην αγορά εργασίας οπουδήποτε στην Ευρώπη, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Το ECDL απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές, υπαλλήλους εταιριών, στελέχη επιχειρήσεων, επαγγελματίες όλων των κλάδων αλλά και γενικότερα σε οποιοδήποτε θέλει να πιστοποιήσει τις γνώσεις του με ένα δίπλωμα που ακολουθεί τις ίδιες προδιαγραφές και οδηγίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Pascal
Εισαγωγή στην Pascal. Μάθετε την σύνταξη του κώδικα της Pascal συμπεριλαμβανόμενων των data types, pointers and procedural types, variants, sets and enumerations. Προσφέρεται επίσης βοήθεια σε μαθητές και σπουδαστές.

C++
Σε λίγες μέρες θα έχετε όλες τις ικανότητες που απαιτούνται προκειμένου να αρχίσετε να προγραμματίζετε σε C++. Με αυτό το μάθημα, γρήγορα θα γνωρίζετε σε βάθος τα βασικά και κατόπιν θα προχωρήσετε σε πιο προχωρημένα χαρακτηριστικά και έννοιες. Μερικές ενότητές είναι: object oriented concepts, program structure, classes, reference types, C++ I/O, και overloading. Προσφέρεται επίσης βοήθεια σε μαθητές και σπουδαστές.

 

Πατήστε εδώ για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή

Κοινοποίηση
Share

Share