ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ κ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ για παιδιά από 4 χρονών

 

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Με τα διασκεδαστικά και διαδραστικά μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής, τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον προγραμματισμό και βλέπουν τις εντολές τους να εφαρμόζονται σε πραγματικές κατασκευές.

 

Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι μια εκπαιδευτική και ταυτόχρονα ψυχαγωγική δραστηριότητα η οποία συνδυάζει τη μάθηση με το παιχνίδι μετατρέποντας έτσι την εκπαίδευση σε μια συγκλονιστική περιπέτεια και ανακάλυψη ταυτόχρονα.

 

Τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά από Α’ Δημοτικού- B’ Γυμνασίου. Υπάρχουν διάφορα επίπεδα δυσκολίας, ανάλογα με την ηλικία του παιδιού και την εμπειρία του στην ρομποτική και τον προγραμματισμό. Οι μαθητές δεν απαιτείται να έχουν κάποιες ειδικές προηγούμενες γνώσεις.

 

Το φροντιστήριο μας προσφέρει τα ακόλουθα είδη ρομπότ: MouseBot, Beebot, BlueBot, Dash & Dot, Engino και τις εφαρμογές Scratch και Kodable.

 

Προσωπικές ικανότητες που αναπτύσσονται:

  • Κριτική Σκέψη – Προγραμματιστική Λογική Σκέψη στην λύση προβλημάτων με πολλούς τρόπους
  • Συνεργασία – Ομαδικότητα. Τα παιδιά δουλεύουν τόσο ατομικά όσο και ομαδικά για να αναπτύξουν την ομαδικότητα και να ανταλλάξουν σκέψεις με τα υπόλοιπα παιδιά στην τάξη.
  • Δημιουργικότητα – Φαντασία. Τα παιδιά έχουν την δυνατότητα έκτος από τα προκαθορισμένα μοντέλα να φτιάξουν τα δικά τους παραδείγματα και projects.
  • Ενδυνάμωση Αντίληψης και Παρατηρητικότητα – Στην λεπτομερή λειτούργει καθώς και στην εντόπιση τυχών λαθών και διόρθωση τους.
  • Αύξηση Αυτοπεποίθησης – Η δημιουργία διαφόρων προγραμμάτων και οι υλοποίηση τους συντείνει στην αύξηση αυτοπεποίθησης των παιδιών.

Πατήστε εδώ για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή

Κοινοποίηση
Share

Share