ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ECDL/eKIDS

Ολοκληρώστε τα μαθήματα Υπολογιστών ICDL/ECDL και πάρτε το αναγνωρισμένο δίπλωμα. Τα παιδία απο 4η δημοτικού μπορούν να ξεκινήσουν μαθήματα υπολογιστών.

ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ – ECDL eKids

Για παιδιά 4ης και 5ης τάξης δημοτικού. Η περιπέτειά των παιδιών με την τεχνολογία ξεκινά σε ένα ενεργό περιβάλλον μάθησης όπου διδάσκονται ορολογία και χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών με εκπαιδευτικά παιχνίδια. Μαθαίνουμε την χρήση του Υπολογιστή καθώς και την εφαρμογή Word. Επίσης μαθαίνουμε πως να τοποθετούμε σωστά τα δάκτυλα μας στο πληκτρολόγιο και προετοιμάζουμε για τις εξετάσεις eKids που προετοιμάζουν τα παιδιά για τις εξετάσεις ECDL. 

Το e-kids είναι ένα σύστημα αξιολόγησης των δεξιοτήτων χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών για παιδιά , μέσα από ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό περιβάλλον. Φέρει την σφραγίδα του European Computer Driving Licence Foundation (ECDL) και προετοιμάζει τους μαθητές για το μελλοντικό τους δίπλωμα ECDL.

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ – ECDL

Το ECDL είναι το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης, το οποίο ακολουθώντας τις ίδιες προδιαγραφές και μεθοδολογία σε ολόκληρο τον κόσμο πιστοποιεί γνώσεις Πληροφορικής και δεξιότητες στη χρήση Υπολογιστή.

Οι καθηγητές μας είναι κάτοχοι του διπλώματος ECDL Certified Trainer Proffesional.

Ολιγομελή τμήματα ομοιόμορφα δημιουργημένα με την ηλικία και τις δυνατότητες των μαθητών. Οι εξετάσεις για τα διπλώματα του ECDL θα γίνονται στο δικό μας εγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο.

ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ – Αρχάριοι και ECDL

Προσφέρουμε μαθήματα υπολογιστών για ενήλικες για κάθε επίπεδο. Ακόμα και για άτομα που δεν έχουν ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ Υπολογιστή.

Για όσους χρειάζονται πτυχίο, τo ECDL αποδεικνύει τις γνώσεις σας, επιβεβαιώνει τις δεξιότητες σας και σας ανοίγει την πόρτα στην αγορά εργασίας οπουδήποτε στην Ευρώπη, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Το ECDL απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές, υπαλλήλους εταιριών, στελέχη επιχειρήσεων, επαγγελματίες όλων των κλάδων αλλά και γενικότερα σε οποιοδήποτε θέλει να πιστοποιήσει τις γνώσεις του με ένα δίπλωμα που ακολουθεί τις ίδιες προδιαγραφές και οδηγίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Γιατί ECDL;

ECDL ICDL Limassol