ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Με τα διασκεδαστικά μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής και STEM, τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον προγραμματισμό και θα διευρύνει την κριτική και αναλυτική σκέψη.

Μαθαίνουμε στα παιδία χρονών κώδικα για να μπορέσουν να προγραμματίσουν το δίκο τους ΡΟΜΠΟΤ ή να φτιάξουν την δική τους εφαρμογή, παιχνίδι ή βίντεο.

Η εκπαίδευση είναι βασισμένη σε παγκόσμια πετυχημένα πρότυπα.

Με τα διασκεδαστικά και διαδραστικά μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής και STEM που προσφέρει το εκπαιδευτικό μας κέντρο στη Λεμεσό, τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον προγραμματισμό και βλέπουν τις εντολές τους να εφαρμόζονται σε πραγματικές κατασκευές.

Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι μια εκπαιδευτική και ταυτόχρονα ψυχαγωγική δραστηριότητα η οποία συνδυάζει τη μάθηση με το παιχνίδι μετατρέποντας έτσι την εκπαίδευση σε μια συγκλονιστική περιπέτεια και ανακάλυψη ταυτόχρονα.

Υπάρχουν διάφορα επίπεδα δυσκολίας, ανάλογα με την ηλικία του παιδιού και την εμπειρία του στην ρομποτική και τον προγραμματισμό. Οι μαθητές δεν απαιτείται να έχουν κάποιες ειδικές προηγούμενες γνώσεις.

Το φροντιστήριο μας προσφέρει τα ακόλουθα είδη ρομπότ: MouseBot, Beebot, BlueBot, Dash & Dot, Engino και τις εφαρμογές Scratch και Kodable.

Γιατί;

  • Επειδή θα μάθει στα παιδιά πως να σκέφτονται.
  • Επειδή θα ασχολούνται δημιουργικά
  • Επειδή θα διευρύνει την κριτική και αναλυτική σκέψη
  • Επειδή η θεωρία και η ιδέα γίνεται πράξη
  • Επειδή τα παιδία ΜΠΟΡΟΥΝ να προγραμματίσουν, διασκεδάζοντας!

Προσωπικές ικανότητες που αναπτύσσονται:

Ρομποτική για παιδιά στη Λεμεσό