ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Οι μαθητές μαθαίνουν να γράφουν και να διαβάζουν με άνεση, να αναγνωρίζουν τους βασικούς τύπους γραμματικής και επικοινωνούν μεταξύ τους με προφορά χρησιμοποιώντας σύνθετες εκφράσεις.

Προσφέρουμε μαθήματα Αγγλικών για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, για εφήβους καθώς και για άτομα μεγαλύτερων ηλικιών. Σκοπός μας είναι η άνεση στην ομιλία με σωστή προφορά καθώς και την εξιδίκευση στο γραπτό λόγο, την γραμματική και το πλούσιο λεξιλόγιο. 

A. ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

Διασκεδαστικά και διαδραστικά μαθήματα αγγλικών για παιδιά σε μικρά τμήματα. Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για μικρά παιδιά για τις πρώτες τάξεις του δημοτικού.

Τα παιδιά μαθαίνουν αγγλικά μέσα από παιχνίδια, ιστορίες, τραγούδια και άλλες διαδραστικές δραστηριότητες. Πρώτα μαθαίνουν να ξεχωρίζουν και να αντιλαμβάνονται τους ήχους της γλώσσας και στη συνέχεια να λένε λεξούλες με αποκορύφωμα την ομιλία.

Σκοπός των μαθημάτων είναι να έρθουν οι μικροί μαθητές σε πρώτη επαφή με την αγγλική γλώσσα μέσα από το παιχνίδι και να την αγαπήσουν ώστε να την μάθουν αργότερα όπως τη μητρική τους.

Βασίζονται σε σύγχρονες μελέτες της εξελικτικής ψυχολογίας σύμφωνα με το ηλικιακό στάδιο κάθε παιδιού.

Όλες οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργούν ενθουσιασμό και οπωσδήποτε να φεύγουν όλοι χαρούμενοι. Στόχος είναι να προετοιμάσουμε τους μαθητές για τις επόμενες τάξεις Αγγλικών που προσφέρονται στο φροντιστήριο μας.

B. ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

Οι μαθητές μαθαίνουν με φυσικό τρόπο Αγγλικά και αποκτούν τα εφόδια που θα τους οδηγήσουν στην απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου. Οι εξετάσεις που καλύπτουν τα Cambridge, Anglia, Edexcel, LCCI, IELTS και TOEFL

Γ. ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Οι ενήλικες μπορούν να αρχίσουν να μαθαίνουν αγγλικά σε οποιαδήποτε ηλικία! Έχουμε ομάδες για όλα τα επίπεδα!

Πλεονεκτήματα

Μαθήματα Αγγλικών